ShowBizzz

Kapelja ikonë e Michael Jackson së shpejti në ankand për shifrën e guximshme

Shtëpia e ankandeve të Guernsey do të nxjerrë në ankand rreth 1100 artikuj të kujtimeve të familjes Jackson më 30 dhe 31 maj në Hard Rock.

Kapelja e zezë e veshur nga ikona legjendare e pop-it pak para performancës së tij legjendare në shëtitje në hënë do të blihet gjatë një ankandi prestigjioz në kryeqytetin francez në shtator, raportoi AFP.

Gjatë performancës së tij të hitit ikonik, Billie Jean, Michael Jackson hoqi pa mundim kapelen e tij dhe bëri hapin që shpejt u nderua si ecja në hënë, një pjesë e pashlyeshme e historisë së kulturës pop.

Prandaj, nuk është befasi që vlera e vlerësuar e kapeles së zezë varion midis 60,000 dhe 100,000 euro.

TS Poll - Loading poll ...