Këngë e re e Fifit dhe Donjetës hiti i kësaj vere

Këngëtaret sapo kanë lansuar bashkëpunimin e parë.

Kënga mban titullin “Pare, e shoqëruar me videoklip në studion e producentit BiniDiez.

Një tekst kreativ dhe një vijë melodike super e kombinuar me zërin e veçantë të Fifit dhe Donjetës.

Dëgjojeni dhe binduni edhe ju vetë.

TS Poll - Loading poll ...Related Articles

Back to top button