ShowBizzz

Kiara Tito sot ka dy arsyeje për të festuar

Kiara Tito, sot ka dy arsyeje mjaftë të mëdha për të festuar.

Kiara sot feston 30 vjetorin e martesës së prindërve dhe ditëlindjen e mikës së saj më të ngushtë Liesës.

Kiara ndër të tjera shkruan “Data 29 gusht është një datë shumë e veçantë për mua.Si fillim mami dhe babi festojnë 30 vjetorin e martesës dhe e dyta ditëlindja e një personi mjaftë të veçantë për mua”.

Pra sot Kiara të behët gati për dy dhurata, një për prindërit dhe një për miken e saj, shkruan “Kosovarja”.