ShowBizzz

Kjo është dieta e Mihrije Brahes me të cilën humbi 10 kg

Këngëtarja e njohur kosovare, Mihrije Braha, nuk rezervohet fare.

Mihrija i tregon të gjitha publikisht, duke qenë gjithmonë e hapur për publikun e gjërë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja ka folur edhe se si po dobësohet.

TS Poll - Loading poll ...

Në një video ku shihet bashkë me Naimin, Mihrija tregon se ka shtuar në peshë, i ka shtuar 10 kg dhe se gjysmën deri më tani i ka hequr veç, siç thotë Mihrija “duke e mbyllur gojen”.