ShowBizzz

Luizin dhe Kiaren i zuri shiu mes Tiranës

Luizi dhe Kiara vazhdojnë të mbesin shumë të ndjekur dhe në fokus të medias.

Çifti ishin futur në një “live” në Instagram teksa i zuri shiu në mes Tiranës.

Ky moment për Kiarën ishte romantik, por reagimi epik i Luizit shkaktoi të qeshura.

TS Poll - Loading poll ...

Ai mes batutash i thotë se “nuk është momenti për romanticitet, por duhet të gjejnë ku e kanë lënë makinënë”.

RPReplay_Final1685284515