ShowBizzz

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah Berisha dhe Pm

Dagz ka martuar mbrëmë motrën e tij Aurora. Pamjet nga dasma i ka ndarë vetë Dagz dhe Einxhel duke na zbuluar disa momente nga atmosfera.

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah

Einxhel dhe Dagz ishin kombinuar të veshur njësoj me të zeza.

TS Poll - Loading poll ...

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah

Të ftuar ishin edhe Sarah Berisha me Dj Pm. Dy çiftet u panë bashkë duke kërcyer e duke bërë foto, të cilat i kanë ndarë në rrjete sociale.

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah

Martohet motra e Dagz, si u veshën të ftuarit, nga Einxhel te Sarah