Me këtë maskë mund ta largoni thatësinë në lëkurë

Njerëzit që kanë lëkurën e thatë shumë herë ankohen për këtë.

Kështu për të përmirësuar lëkurën tuaj duheni të përdorni maskën e vezës dhe mjaltit.

Ju duhet të merrni një enë ku preferohet të vendosni të verdhën e vezës dhe një lugë mjaltë.

Të gjitha këto përzieni në një enë dhe aplikojeni në fytyrë pasi ta keni pastruar mirë.

Mbajeni këtë për 15 minuta dhe në fund pastrojeni më ujë të ftohtë.

Nëse e përdorni këtë maskë, thatësia në lëkurën tuaj do të largohet dukshëm.Related Articles

Back to top button