ShowBizzz

Moderatori i njohur kosovar ndahet nga bashkëshortja

Moderatori i njohur kosovar, Meti Alshiqi është ndarë nga gruaja

Sipas Prive, ata kanë fshirë fotografitë e përbashkëta në rrjetet sociale dhe nuk e ndjekin njëri-tjetrin.

Ende nuk dihen arsyet që mund të kenë quar në një vendim të tillë por shpresojmë që të jetë në të mirë të të dyve.

TS Poll - Loading poll ...