ShowBizzz

Netflix merr vendimin e rëndësishëm për Harry dhe Meghan

Netflix do të vazhdojë të punojë me Princin Harry dhe gruan e tij Meghan, tha një zëdhënës i shërbimit të transmetimit për PEOPLE.

Lajmi vjen pasi Spotify nuk po e vazhdon bashkëpunimin me ta.

“Harry & Meghan ishte debutimi më i madh i dokumentarëve të Netflix dhe ne do të vazhdojmë të bashkëpunojmë me ta në një numër projektesh, duke përfshirë serinë e ardhshme të dokumentarëve Heart of Invictus”.

Kjo seri ndjek një grup pjesëmarrësish ndërkombëtarë në Lojërat Invictus në Hagë në vitin 2020, ngjarje sportive për veteranët e lënduar mendërisht dhe fizikisht që u krijua dikur nga Princi Harry.