ShowBizzz

Nita dhe Shpati përsëri bashkë?

Nita Latifi dhe Shpatti shihen se bashku deri sa dalin nga një kafiteri.

Shikimi i tyre me njëri tjetrin bën të mendohet se mos ka ndonjë rikthim në lidhjen e tyre.

Kujtojmë se Nita dhe Shpati ishin dy banorët e shtëpisë më të madhe në Shqipëri.

TS Poll - Loading poll ...

Dyshja ishin shumë të afruar edhe në “BBVA”, edhe pse atë kohë e mohuan një ribashkim të mundshëm, por video e flet të kundërtën, shkruan “Kosovarja”

@welcome_to_albania_2

Nitushi dhe Shpatushi😂😂

♬ Дикая львица – ALEX&RUS