Pas 14 vitesh mund të pimë kafe së bashku: Britney Spears flet për takimin me të ëmën

Britney Spears është takuar me të ëmën pas 14 vitesh nga grindjet publike.

Këngëtarja ka postuar një fotografi nga fëmijëria në Instagram teksa në mbishkrim e ka zbuluar takimin e veçantë.

“Nëna ime e dashur erdhi dje në shtëpinë time pas tri vitesh…ka kaluar një kohë e gjatë”, e ka nisur shkrimin artistja.

“Me familjen ka gjithmonë gjëra që duhen zgjidhur … por koha shëron të gjitha plagët !!! Dhe pasi kam qenë në gjendje të komunikoj atë që kam mbajtur për një kohë jashtëzakonisht të gjatë, ndihem kaq i bekuar që mundëm të përpiqeshim t’i rregullonim gjërat !!! Të dua shumë 💕!!!

Psss… Jam shumë i bekuar që mund të pimë kafe së bashku pas 14 vjetësh!!! Le të bëjmë pazar më pas !!!”, e përmbyll shkrimin ajo.

 Related Articles

Back to top button