ShowBizzz

Princesh Beatrice i ndodh e papritura, e ngatërrojnë me kamarieren

Princesha Beatrice është ngatërruar me kamarieren kur ajo filloi punë në Afiniti në New York.

Zëvendës Presidenti i një komapanisë “ Partneritete dhe Strategji” në Afiniti, Royal duke folur për podcastin “Tea Talks me Dukeshën dhe nënën e saj Sara Fergunson, kjo e fundit tregoi për herë të parë ngjarjen e papritur.

“Anëtarët e bordit nuk e kishin idenë si dukej Beatrice, të gjithë po flisnin nëpër sallën e Këshillit duke thënë se mezi prisnin të takonin Princeshën Beatrice. Kur vajza hyri, të gjithë thanë “kafe dhe çaj të lutem, me sheqer, kështu që ajo u largua dhe u kthye në sallë duke mbajtur çaj dhe kafe.

Ndërsa u shërbente të pranishmëve çajin dëgjonte teksa ata thonin se mezi po prisnin të takonin Princeshë Beatriçen pa e ditur se ‘vajza e çajit’ ishte vetë princesha.”- tha Sara.