ShowBizzz

Rrëfehet gruaja: Dyshoj se i fejuari më tradhton me kushërirën dhe presin një fëmijë, ja si e zbulova

efundit

Një grua tashmë është gati e sigurt se kushërira e saj pret një fëmijë nga i fejuari i saj. Mënyra se si e ka zbuluar është mjaft interesante.

Rrëfimi i plotë:

E dashur psikologe: Unë jam 27 vjeç dhe i fejuari im, i cili është suvatues, është 30 vjeç.

TS Poll - Loading poll ...

Kushërira ime është 32 vjeçe dhe shtatzënia e saj e ka habitur familjen, sepse prej vitesh nuk ka partner.

Sa herë që pyesim për babain, ajo thotë se nuk dëshiron të flasë për këtë.

Kushërira ime dhe i fejuari im shkojnë mjaft mirë me njëri tjetrin.

Ajo e ftoi atë që të bënte një punë për të që po zvarritet për muaj të tërë – ajo donte që salloni i saj të suvatohej. Por kur ai përfundoi, ajo e rezervoi përsëri për të bërë kuzhinën e saj, dhe më pas, së fundmi, ai suvatoi korridorin – për të cilën ajo ende nuk e ka paguar.

Ai normalisht është shumë i nxehtë në anën e parave dhe sigurohet që klientët të paguajnë 50 për qind përpara dhe balancën pas përfundimit.

Kështu që kur ai e la të vononte pagesën për çerdhen, u bëra dyshuese.

Kohët e fundit po shikonim një film për një grua që kishte një fëmijë me një burrë të martuar dhe ai më kërkoi mendimin tim për këtë çështje.

Fluturova nga doreza dhe e pyeta se përse do të donte të më pyeste mua një gjë të tillë.

Miqtë e mi u përpoqën të më sigurojnë se unë e kam marrë fundin e gabuar të shkopit, por javën e kaluar këmbanat e alarmit filluan me të vërtetë të binin kur ai nuk u kthye në shtëpi pas një dite pune në shtëpinë e saj.

Nuk arrita të kapja asnjërën prej tyre.

Arsyetimi i tij ishte se u bë vonë, dhe kishte kuptim që ai qëndroi te kushërira ime për t’i shpëtuar atij udhëtimin të nesërmen.

Barku im është në nyje me gjithçka që po ndodh. Çfarë mund të bëj?

Përgjigja e psikologes: Po, duket sikur mund të kesh të drejtë, por gjithashtu mund të bashkosh dy dhe dy për të bërë pesë.

E vetmja mënyrë e vërtetë për ta ditur është duke gjetur një moment për të folur sinqerisht dhe me qetësi me të fejuarin tuaj për dyshimet tuaja.

Në atë që vjen nga ajo bisedë, do të jeni në gjendje të filloni të përpunoni hapat e ardhshëm.