Sa vjeç bën? Krist Aliaj feston ditëlindjen “në arrati” me Dea Mishel

Kristi Aliaj Dragot ka festuar sot ditëlindjen. Por vetëm në orët e fundit ditëlindjes së tij, ka qenë Dea Mishel e cila ka zbuluar se Kristi ka festuar sot 32-vjetorin.

Në një foto në varkë, duket se dyshja kanë zgjedhur të festojnë vetëm dhe larg të tjerëve.

Kujtojmë se prej kohësh Krist Aliaj dhe Dea Mishel po përfliten për një romancë të mundshme më njëri-tjetrin, por dyshja nuk ka pranuar asgjë.


Related Articles

Back to top button