ShowBizzz

Si t’i vishni sutjenat në mënyrën e duhur

Edhe pse shumë femra do të ishin më se të lumtura nëse nuk do të duhej të mbanin sutjena, e vërteta e ashpër është se graviteti bën të vetën dhe jelekët janë të nevojshme.

Por, nuk ka rëndësi se çfarë lloj sutjena blini dhe si i mbani ato. Shikoni videon e mëposhtme për të mësuar si t’i vishni siç duhet:

Mbërtheni sutjena poshtë tehut të shpatullave, jo shumë lart siç bëjnë shumë femra. Rregulloni rripat në mënyrë që një gisht të vendoset mes tyre, ato shumë të shkurtra do të thellohen në lëkurë dhe kjo duket e shëmtuar.

Përkuluni dhe kontrolloni nëse gjinjtë bien nga koshi sepse nuk duhet. Provoni me gisht poshtë gjoksit për të parë nëse sutjenat janë të shtrënguara mirë.

Përkulni gishtat e njërës dorë dhe rrëshqisni brenda sutjenave nën sqetull, si në video. Do të rrinë më mirë. Do ta dini se keni bërë gjithçka siç duhet, nëse nuk mund ta fusni gishtin midis gjoksit tuaj.