Taylor Swift gëlltiti një insekt në skenë, momenti bëhet viral

Taylor Swift u përball me një incident të pazakonshëm teksa ishte në skenë në turneun e saj në Chicago.

Artistja në mes të skenës gëlltiti një insekt, të cilat i silleshin vërdallë dhe shihen qartazi edhe në pamjet e shpërndara.

Momenti ndodhi fkur Taylor po fliste me publikun dhe krejt papritur, ndaloi dhe nisi të kollitej. “Sapo gëlltita një insekt. Më falni”, tha ajo dhe tentoi që ta nxirrte jashtë.

 Related Articles

Back to top button