Testi i personalitetit – mënyra se si kryqëzoni krahët tregon se çfarë personi jeni

Mësoni se cilat sekrete zbulon gjuha juaj e trupit për ju.

Testet e personalitetit janë një mënyrë argëtuese për të eksploruar personalitetin dhe karakterin tuaj.

Pozicioni i trupit tonë gjatë komunikimit gjithashtu mund të tregojë shumë për këtë, domethënë komunikim joverbal që ju ndihmon të lexoni njerëzit në bazë të lëvizjeve të tyre.

A e keni ditur se mënyra se si kryqëzoni krahët mund të thotë shumë për personalitetin tuaj?

Gjuha e trupit mund të thotë shumë për një person, por interpretimi i gjuhës së trupit nuk është i lehtë.

Ka disa gjeste që mund t’ju tregojnë diçka:

▪ pëllëmbët e hapura nënkuptojnë qëllime të sinqerta;
▪ kur dikush ju shikon në sy për një kohë të gjatë, ekziston mundësia që ai të thotë një gënjeshtër;
▪ këmbët e kryqëzuara – një shenjë e rezistencës dhe hapjes së vogël. Kjo është një shenjë e keqe kur, për shembull, bini dakord për diçka;
▪ nëse dikush i prek vazhdimisht fytyrën ose duart, ndoshta është nën stres;
▪ trokitja ose lëvizja e shpejtë e gishtit mund të jetë një shenjë se personi është i mërzitur, i paduruar ose i frustruar.

Ka shumë shenja dhe gjeste të ndryshme, por sot ne interpretojmë se çfarë do të thotë mënyra se si kryqëzoni krahët. Tani shikoni foton më poshtë, krahasoni dhe zgjidhni shpejt opsionin që është më i ngjashëm me pozicionin që keni marrë.

Opsioni 1

Nëse keni zgjedhur opsionin 1, me siguri jeni një person i karakterizuar nga racionaliteti në vendimmarrje. Ju jeni një person shumë logjik, praktik dhe i përgjegjshëm. Jeni një person i fortë dhe njerëzit e tjerë mbështeten tek ju dhe nuk i lejoni kurrë ndjenjat qesharake të turbullojnë gjykimin tuaj. Para se të vendosni nëse diçka është e drejtë apo e gabuar, peshoni të mirat dhe të këqijat dhe vetëm atëherë nxirrni një përfundim. Ju mund ta kuptoni lehtësisht një person tjetër dhe për këtë nuk keni pse të dëgjoni atë që ai thotë.

Prireni të jeni empatikë dhe shpesh e vendosni veten në vendin e të tjerëve. Ju jeni shumë të kuptueshëm dhe bujarë me ata që takoni dhe mbaheni mend për këtë. Përveç kësaj, ju jeni gjithashtu fleksibël dhe të orientuar drejt zgjidhjeve. Ju jeni lloji i personit që është i gatshëm të marrë rreziqe të mençura dhe kupton se edhe rreziku më i vogël bazohet në veprim.

Jeni të dashuruar, mirëkuptues dhe bujarë, një person i përgjegjshëm dhe gjithmonë përpiqeni të tregoni besnikëri, edhe kur situata është e tensionuar. Ju gjithmonë gjeni një mënyrë për të treguar se e doni këtë person.

Opsioni 2

Nëse keni zgjedhur opsionin 2, ju jeni një person intuitiv. Jeni shumë të mirë për të përshkruar emocionet dhe ndjenjat tuaja. Nuk ju mungon asgjë. Mendoni gjithçka deri në detajin e fundit, nuk do të harroni as detajin më të vogël.

Ju mund të vini re edhe ndryshimin më të vogël të humorit në çdo situatë ku ndodheni. Por ndjenjat rrallë ju prekin dhe nuk ju pengojnë të merrni vendime, sepse keni tendencë të jeni shumë të ftohtë kur bëhet fjalë për marrjen e vendimeve. Ju shquheni për inteligjencën dhe mirësinë tuaj me të cilën i trajtoni të gjithë. Jeni shumë sentimentalë.

Opsioni 3

Nëse keni zgjedhur opsionin 3, ju jeni një person që keni shumë vetëbesim. Keni një personalitet të fortë dhe jeni fort të përkushtuar ndaj parimeve dhe vlerave tuaja. Jeni një lider i lindur. Siguria është e rëndësishme, kështu që ju mbroni të gjithë rreth jush. Familja është gjëja më e rëndësishme që keni dhe jeni në gjendje të jepni gjithçka për të.Për shkak të energjisë tuaj të fortë, njerëzit shpesh ju drejtohen për këshilla, ndihmë ose mendimin tuaj. Ju dini të inkurajoni të tjerët dhe të jepni këshilla.Related Articles

Back to top button