ShowBizzz

U bë cak i sulmeve kibernetike, këngëtari kosovar i drejtohet Policisë

Asim Gashi ka përjetuar një rritje të madhe të fansave viteve të fundit.

Ai është i pranishëm kudo ku ka shqiptar, këngët e tij dhe performancat pëlqehen shumë dhe si rrjedhojë ata që e ndjekin në rrjetet sociale janë të shumtë.

Kjo ka bërë që ai të bëhet cak për sulme kibernetike.

Këtë e ka bërë të ditur vet ai përmes rrjeteve sociale duke u kërkuar mirëkuptim miqve dhe fansave të tij nëse u shkon ndonjë mesazh i papërshtatshëm.

Po ashtu Asimi zbuloi se rastin e ka lajmëruar në polici.