ShowBizzz

Vendet për të mos flirtuar kurrë me dikë

Cilat janë vendet për të mos flirtuar kurrë me dikë?

Vende që nuk duhet të përpiqeni absolutisht, në asnjë rrethanë (mirë… kurrë mos thuaj kurrë…) të ngacmoni?

A janë disa vende jashtë kufijve?

Ne disi mendojmë kështu

TS Poll - Loading poll ...

Ndërsa gjëra më të çmendura kanë ndodhur, më poshtë ndoshta nuk janë vendet më të mira për të tentuar të shënoni një pjesë. Jemi pothuajse të sigurt se ka një bar diku afër, kështu që ruani dinjitetin tuaj, kështu që burra (dhe gra), piketoni atë që ju pelqen dhe shkoni atje nëse ndjeni dëshirën.

•Një intervistë pune

Kjo tingëllon si pa mend, por ne kemi dëgjuar histori. Nuk na intereson nëse intervistat i bën Ryan Reynolds ose Megan Fox!

Ju shikonini si Quasimodo, nuk është koha për të hedhur shikime anash dhe gjysmë buzëqeshje

.•Zyra e terapistit tuaj

Ndoshta nuk është një ide e mrekullueshme t’i jepni numrin tuaj dikujt që largohet nga zyra e terapistit tuaj. Ndërkohë që mund të keni një shumëllojshmëri të padëmshme në kopsht të punës/jetës/qefeve

• Në aeroplan

Ashtu si futja në situata komprometuese me të huajt në një varkë, është një rregull i madh që ta mbani veten kur nuk ka një strategji të pastër daljeje disa metra lart(shuumë lart).