ShowBizzz

Violetë Kukaj me të bijën vallëzojnë me gota të në kokë

Violetë Kukaj me të bijen Njomzen janë mjaftë prezentë në dasma e ahengje.

Vajza e këngëtares ja ka prerë shiritin karrierës muzikore dhe është aktivizuar denjësisht, e duket se edhe po e shijon këtë kohë.

Ajo, shihet se ka një raport fantastik me të ëmën, madje jo vetëm që këndojnë, por edhe vallëzojnë bashkë.

Në këtë video, shihni nënë e bijë se si luajnë e vallëzojnë me gota në kokë.