ShowBizzz

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë ‘H.O.T 2’

Siç u bë e ditur pak ditë më parë, xhirimet e sezonit të dytë të serialit “HOT” kanë përfunduar. Sot Ermali ka publikuar në rrjete sociale disa foto krah bashkëproducentit, regjisorit e kastit të aktorëve.

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë 'H.O.T

Ai ka shprehur mirënjohjen për të gjithë dhe ka njoftuar se “HOT 2” do të transmetohet në TV në muajin Tetor.

TS Poll - Loading poll ...

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë 'H.O.T

“Shumë i lumtur për përfundimin e xhirimeve të Serialit Hot sezoni 2.
Mirënjohje për Bashkëproducentin Dritan Huqin, Skenaristen e zemrës Klaudia Brahimaj, Regjisori i shkalluar Bjordi Mezinin, ekipin e çmendur të anormalëve dhe gjithë Sponsorat që mbështetën këtë projekt.
HOT 2 në tetor, në TV”, ka shkruar Ermali.

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë 'H.O.T

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë 'H.O.T

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë 'H.O.T

Xhirimet përfunduan, Ermali zbulon se kur do fillojë 'H.O.T