ShowBizzz

3 këshilla për ta nisur fundjavën tërësisht në mënyrë romantike

Ka raste kur fundjava kalon 5 minuta. Pak për të bërë disa punë në shtëpi, pak për të organizuar javën e ardhshme, për të fjetur pak më shumë ose për të parë ndonjë mik, kaq ishte. Kaloi dhe nuk arrite ta shijoje aq sa do te kishe dashur.

Nëse po flasim edhe për seksin, ka shumë mundësi që të mos e bëni prioritet, ndërkohë që fundjava është zakonisht e përshtatshme për lidhje dashurie. Nëse dëshironi të ndryshoni rutinën, mbani shënime.

Filloni me një dush në mëngjes

Do të relaksoheni pafund dhe mbi të gjitha do të ruani qetësinë tuaj.

Ushqimi dhe seksi

Luleshtrydhet mund t’ju ndihmojnë të jeni më shumë pranë njëri-tjetrit. E kënaqshme dhe shumë seksuale.

Dhe pak spontanitet

Planifikimi është i mirë dhe shpesh kërkohet, por dita është gjithmonë më aventureske kur nuk ka plan. Surprizoni partnerin tuaj me një gjest romantik.