ShowBizzz

Aktorja Eva Marcille finalizon divorcin nga Michael Sterling

Eva Marcille raportohet se ka finalizuar divorcin e saj nga ish-bashkëshorti Michael Sterling.

Sipas dokumenteve gjyqësore të marra nga Radar Online, ish-ylli i “Real Housewives of Atlanta” dhe avokati nënshkruan marrëveshjen e tyre të zgjidhjes më 3 gusht.

Të dyja palët thuhet se hoqën dorë nga e drejta e tyre për ushqim ose mbështetje bashkëshortore.

Për më tepër, Marcille, 38 vjeçare, nuk i kërkoi Sterling, 39 vjeç, të paguante për mbështetjen e fëmijëve.

“Palët bien dakord që secila ka të ardhura dhe pasuri të bollshme për të mbështetur fëmijët në shtëpitë e tyre përkatëse”, lexohet në dokumentin e gazetës.

“Rrjedhimisht, palët bien dakord që asnjëra nuk do t’i paguajë tjetrës mbështetjen e drejtpërdrejtë të fëmijëve”.

Ata ndajnë bashkë dy djem: Michael, pesëvjeçar dhe Maverick, trevjeçar.
Modelja bëri kërkesë për divorc nga Sterling në mars pas më pak se pesë vitesh martesë.

Ish-ylli i “Bravo” dhe Sterling u fejuan në ditën e Krishtlindjes në vitin 2017 dhe u martuan një vit më vonë në tetor 2018