Arsyet e qarta që ish-i juaj nuk do të kthehet tek ju

Thirrje shumë shpesh.

Nuk është e vështirë të kuptosh pse mund të ndjeni nevojën ta telefononi ish-in tuaj menjëherë pas ndarjes.

Por, telefonimi shumë ose shumë shpejt nuk është efektive për dy arsye. Arsyeja e parë është se e thënë thjesht, është e bezdisshme. Ish-i juaj ka nevojë për kohë për të përpunuar ndarjen, për të vendosur se çfarë dëshiron dhe për të qetësuar nervat e saj. Nëse vazhdoni ta ngacmoni me telefonata, ajo do t’ju zemërojë për këtë.

Dëshira për të folur për ju të dy.

Nuk ka asnjë dyshim se ju dhe ish-i juaj jeni fajtorë për përfundimin e marrëdhënies tuaj, por kur jeni ju ai që po përpiqeni të pajtoheni, jeni ju që duhet të mbani barrën e ndryshimit. Megjithatë, të flasësh për veten dhe t’i thuash asaj se ke ndryshuar nuk mjafton; duhet t’i tregosh edhe asaj. Veprimet ndoshta nuk flasin kurrë më shumë se fjalët kur bëhet fjalë për përpjekjen për të shëruar një martesë ose partneritet të prishur.

Kërkoni që ajo të vazhdojë aty ku e latë.

Të vazhdoni aty ku e latë është gjëja e fundit që nuk duhet të bëni kur përpiqeni të vlerësoni se si ta rifitoni ish të dashurën tuaj. Nëse e bëni këtë, ka të ngjarë që të përfundoni duke vozitur jo në Lover’s Lane, por në Lover’s Circle: gjërat mund të jenë të mira për një kohë, por në fund të fundit thjesht do të përfundoni në të njëjtën situatë të trishtuar.

Mënyra më e sigurt për të riparuar marrëdhënien tuaj është të filloni me një plan të pastër. Kjo jo vetëm që do të thotë t’i marrësh gjërat ngadalë, por edhe të heqësh dorë nga e kaluara, të falësh njëri-tjetrin dhe të mos tregosh se kush bëri çfarë kur.Related Articles

Back to top button