ShowBizzz

Dafina dhe Sara prishën miqësinë dhe hodhën kunja, reagon prerë Ledri

Dafina Zeqiri mori vëmendjen me veprimin e fundit ndaj Sarës dhe Ledrit, të cilët i hoqi nga lista e ndjekësve në Instagram. Fill pas këtij veprimi ajo postoi edhe një status ku shkruante se ka vendosur të mbyllë marrëdhëniet me njerëz që ajo i ka respektuar, ndërkohë ata kanë bërë të kundërtën për vëmendje.

Pas veprimeve të Dafit, Ledri ka reaguar prerë. Ai e ka hequr direkt Dafinën nga followers në Instagram.