Gjobë për aktorët që s’e respektonin, rregulli i veçantë i Margot Robbie gjatë xhirimeve të ‘Barbie’

Ryan Gosling zbuloi së fundmi rregullin e pazakontë të Margot Robbie në xhirimet e filmit të shumëpritur të Barbie.

Gosling, i cili portretizon personazhin ikonik mashkull Ken në filmin Barbie zbuloi se Robbie zbatoi një ngjarje javore të njohur si “dita rozë”, ku të gjithë aktorët dhe anëtarët e ekipit duhej të përfshinin diçka rozë në veshjet e tyre.

Mosrespektimi i këtij rregulli rezultoi në gjoba të vendosura nga vetë Robbie. Gjobat e mbledhura u dhuruan bujarisht për një qëllim bamirësie.

Aktori tregoi se ky rregull unik shërbeu si një mundësi fantastike për kastin dhe ekipin për t’u lidhur duke demonstruar respektin dhe admirimin e tyre për vizionin e Margot për filmin. Veçanërisht, edhe anëtarët meshkuj të ekuipazhit e përqafuan me entuziazëm ritualin.

Ryan e krahasoi unitetin e shfaqur gjatë këtij akti me skenën e paharrueshme nga filmi “Dead Poets Society”, në të cilin personazhet qëndrojnë në tavolinat e tyre për të nderuar mësuesin e tyre të dashur. Ai e përshkroi shoqërinë si një dëshmi e shpirtit bashkëpunues të nxitur në xhirime.

Margot Robbie ia ktheu lavdërimin, duke shprehur admirimin e saj për të. Ajo e shpalli aktorin më të talentuar me të cilin kishte punuar ndonjëherë në aspektin e komedisë, edhe pse ai njihet kryesisht për rolet e tij dramatike. Robbie rrëfeu se ajo shpërtheu shpesh në të qeshura gjatë skenave.

Ndërkohë, regjisorja e njohur e Barbie, Greta Gerwig, e njohur për veprat e saj të mëparshme si “Little Women” dhe “Lady Bird”, ndau emocionet e saj gjatë premierës së filmit në Los Angeles.

Ajo rrëfeu se ndihej e mbingarkuar nga emocionet, duke e çmuar momentin pas përkushtimit dhe punës së palodhur të bërë nga i gjithë ekipi.Related Articles

Back to top button