ShowBizzz

Gresa Behluli e talentuar edhe në këtë fushë

Gresa Behluli është shumë aktive me ahengje familjare.

Ajo poston foto e veshur dhe e rregulluar gati çdo ditë.

Si duket sekretit i bukurisë qenka vet dora e saj.

Image
Gresa Behluli

Gresa sot ka postuar një video të saj dhe ka treguar se grimin dhe flokët i ka rreguar vet ajo.

Këngëtarja në fjalë paska talent edhe në këtë fushë.