ShowBizzz

Izolimi social rrit rrezikun e vdekjes së parakohshme

Izolimi social rrit rrezikun e vdekjes së parakohshme tek njerëzit, zbulon studimi i ri.

Për njerëzit e bardhë, vetmia u gjet të rriste ndjeshëm rrezikun e kancerit.

Ndërsa tek njerëzit me ngjyrë vetmia dyfishon rrezikun e vdekjes së hershme.

Sipas hulumtuesve për të gjithë është e qartë se ndërveprimi shoqëror është thelbësor për mbijetesë: pa kontakt njerëzor presioni ynë i gjakut ritet, inflamacioni ngrihet lartë- dhe shumë prej nesh kthehen në zakone jo të shëndosha, që shërbejnë vetëm për të përshpejtuar ato çështje.

TS Poll - Loading poll ...

Studimi i Shoqatës Amerikane të Kancerit, thonë se rreziqet e vërteta të vetmisë përkeqësohen nga sezoni i festave, një kohë kur shumë mendojnë se duhet të rrethohen nga të dashurit.