ShowBizzz

Këto janë VIP-at që kombinohen shpesh me fëmijët e tyre

Sot është kthyer në trend që mamat dhe fëmijët të bëjnë një kombinim identik në veshje në daljet e tyre publike.

Një trend që e kemi parë të ‘përqafuar’ edhe me VIP-at shqiptar.
Kjo është një temë që shpesh e hasim të ketë diskutime, pasi disave iu pëlqen ndërsa disa të tjerëve jo. Kjo për arsye sepse mendojnë se fëmijët nuk gëzojnë lirinë të vishen si fëmijë.

Në këtë artikull do të shohim disa nga super mamat që kanë zgjadhur qëQ vajzat e tyre t’i veshin si vetja.