Mbresa në lidhje me personazhin e njohur

Një nga ish banorët më të dashura që përfundoi edhe si finaliste ishte padyshim Mbresa.

Inkuadrimi i saj në lojë ishte i shpejtë dhe shpesh u bë edhe personazhi kryesor i shumë netëve Prime.

E pas daljes nga shtëpia, këngëtarja publikoi një këngë dhe duket se ajo është fokusuar edhe në jetën e saj personale.

Prive merr vesh se ajo është në lidhje me Faton Shoshin.Related Articles

Back to top button