Më 2024 do të hapet një park ku mund të vizitoni ‘Shtëpinë e Plazhit’ si në filmin ‘Barbie’

Mattel Adventure Park është zyrtarisht në punë me disa atraksione emocionuese, bashkë me një shtëpi plazhi Barbie në madhësi reale. Kur të hapet në vitin 2024, do të jetë parku i parë me tematik i Arizonës për ambiente të brendshme/jashtë.

I vendosur në jug të Stadiumit State Farm në Glendale në VAI Resort, Parku i ardhshëm Mattel Adventure do të jetë i hapur çdo ditë të vitit. Ky park është vendosur të bëhet një destinacion kryesor argëtimi në Arizona, duke shfaqur një gamë të gjerë markash në portofolin e Mattel. Parku prej nëntë hektarësh është një përpjekje bashkëpunuese midis Mattel, Epic Resort Destinations dhe partnerëve të tjerë argëtues. Me një zonë të konsiderueshme të brendshme, shumica e atraksioneve të parkut janë të vendosura në një mjedis plotësisht me ajër të kondicionuar, duke siguruar rehati për mysafirët.

Mattel është duke ecur lart në suksesin masiv të “Barbie”, i cili pritet të bëhet filmi me fitimet më të larta të vitit, tani duke iu afruar 1.2 miliardë dollarëve në mbarë botën dhe nuk tregon shenja të ngadalësimit.

Mattel Adventure Park do të hapet në vitin 2024./abcnews.alRelated Articles

Back to top button