ShowBizzz

Në projektin e ri nga Isuf Lani, ja cili aktor luan

Artisti Isuf Lani sapo ka sjellë projektin e rrudhës që mund ta gjeni edhe në kanalin e tij muzikor.

” Nasht bre nasht evladi jem” kështu quhet projekti më i ri nga Isufi që ka nisur të pritet mjaft mirë.

Ky projekt ka ardhur edhe me klip ku kujtojmë se merr pjesë edhe aktori Adrian Meholli-Baskia ku është përshtatur mjaft mirë duke i dhënë jetë klipit dhe fabulës, por edhe aktori Tali Sherifi, ndërsa pa harruar edhe bashkëpunëtorët e tij si: Hysen Ademi, Ramiz Ramadani, Xhemshir Xhela, Bledon Sylejmani dhe Islam Berisha.

TS Poll - Loading poll ...

Ju mund ta ndiqni e klikoni sipër!.BS