ShowBizzz

Patrisi bën krahasimin mes tij dhe Tunës për lirit e dhëna tek fëmijët

Tuna dhe Patrisi edhe pse i dhanë fund lidhjes së tyre, ata kanë një raport të mirë mes vete.

Këtë raport po e mbajnë pasi kanë dy fëmijë së bashku, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse Tuna, duket një grua e urtë siç duket fëmijët po i frikësohen shumë.

Kjo pasi Patrisi ndau disa momente derisa fëmijët po luanin, duke shkruar “Mos aty, mos ato , mos kto….ska ashtu me babin kënaquni krejt”.

Nëse më babin kënaqen me të gjitha liritë, me mamin si është?