ShowBizzz

Për raste festive: Trendët kryesor që do të shënojnë sezonin e dasmave

Jeni të ftuar në një dasmë apo disa dasma këtë sezon dhe dëshironi të tregoni veten në dritën më të mirë?

Është një rast ideal për të zgjedhur dhe kërkuar atë kombinim në të cilin do të shënoni ato momente të veçanta.

Ka shumë gjëra për t’u marrë parasysh kur krijoni stilin tuaj të dasmës. Duhet të jetë mjaft i këndshëm për ta veshur gjatë gjithë ditës, i rehatshëm për të vallëzuar dhe i përshtatshëm për kodin specifik të veshjes ose temën e dasmës, nëse ka një të tillë.

TS Poll - Loading poll ...

Trendët i japin gjithmonë një drejtim të caktuar procesit të zgjedhjes së veshjeve dhe duke hequr instinktivisht ato që nuk janë për ju dhe duke pranuar ato që ju duken emocionuese dhe të freskëta, mund të kurseni ndjeshëm kohë kur ideoni kombinime formale.

Këto janë tendencat kryesore që do të shënojnë sezonin e ri të dasmave, si dhe raste të ngjashme me karakter festiv:

Fustan me kapëse qafe

Komplete magjepsëse

Fustane dhe funde të gjera

Detaje asimetrike

Kostume të qepura