ShowBizzz

Sarah Berisha krahasohet me këtë personazh vizatimor

Sarah Berisha bëri një paraqitje yll në dasmën e motrës së Dj Dagz, ku ishte e ftuar çift së bashku me Dj PM.

Kodi i veshjes së të ftuarve ishte ngjyra e zezë, ndërsa vëmendjen e tërhoqi modeli i flokëve të Sarës.

Madje, një ndjekës i ka gjetur ngjashmërinë e një personazhi të njohur vizatimor, për shkak të modelit “të ngjashëm” të flokëve.

“Ti shumë bukur Sara, por flokët si Princ Zuko, pak pa lidhje ai topi mbrapa”

U mërzit Sarah nga ky krahasim? Aspak!

Madje, ndau një bashkim fotosh të vetes dhe Princit Zuko, duke i vendosur edhe komentin e ndjekësit. Postimin e shoqëroi me emojin e dy duarve që formojnë zemrën.