Udhëtimet për biznes, të lodhshme por përfituese

Udhëtimet për biznes konsiderohen shumë përfituese. Por, në ditët e sotme shpesh ato shihen si pengesa të rutinës së përditshme në punë apo edhe të aktivitetit personal jashtë punës.

Më poshtë janë tri këshilla që ju mund të ndiqni për të pakësuar ndikimin e udhëtimeve në aktivitetin tuaj:

1. Flini në avion. Po, kjo është pak e vështirë, por përpiquni të flini kur  jeni duke fluturuar, me qëllim që të merrni energji dhe të zëvendësoni atë pjesë që keni humbur.

2. Shmangni internetin wireless. Përfitoni nga rasti i të qenit të pakapshëm për ato pak orë që jeni në avion. Përdorni kohën tuaj në aeroplan apo në makinë për të menduar apo shkruar, ato projekte që janë të pamundura të realizohen kur jeni duke u ndërprerë gjatë gjithë kohës në zyrë.

3. Shmangni sendet e panevojshme. Kur niseni për një udhëtim biznesi do të ishte më mirë për ju të merrni sa më pak bagazhe apo sende jo shumë të nevojshme. Kështu mund të shmangni edhe pesha dhe rëndesa për trupin tuaj, pasi sa më të lehtë të jeni aq më të freskët do të ndjeheni.Related Articles

Back to top button