ShowBizzz

Urimi ikë nga Alisa, ngjitet në pemë

Çifti i njohur i rrjeteve sociale, Alisa dhe Urim, nuk ndalen së postuari foto e video në platformat ku ata kanë profile.

Një gjë të tillë e bëjnë përdit në Instagram, ku zakonisht shfaqen përkrah njëri tjetrit, shkruan “Kosovarja”.

Të dashuruar, shumë të lidhur me njëri tjetrin dhe thuajse të pa ndarë, ama në një moment Urimi i ka “fluturuar” Alises.

Besoni ose jo, ai është ngjitur në një pemë, ndërkohë që partnerja e tij po e kërkonte në tokë.

Lype, lype se e gjen…