Vjollca Haxhiu nuk flet për jetën private, por më në fund zbulon personin e zemrës

Këngëtarja Vjollca Haxhiu është e pranishme në skenën tonë muzikore prej vitesh, duke sjell këngë të bukura për publikun.

Ndonëse mjaftë e njohur dhe e përfolur, ajo pak ka treguar nga jeta e saj private.

Ata që e njohin, thonë se Vjollca është njeri tejet familjar dhe se me të afërmit ka lidhje shumë speciale, shkruan “Kosovarja”.

Po, nënën a ja keni parë ndonjëherë? Si kurrë më parë, Vjollca sjell imazhin e saj bashkë me urimin e përzemërt për ditëlindje.Related Articles

Back to top button