ShowBizzz

2Ton dhe Majk lansojnë projektin e ri

Projekti i paralajmëruar mes 2Ton dhe Majk tashmë është bërë publik.

“Aventura” quhet kënga e publikuar nga dy artistët me videoklip.

Me një klip joshës me plot vajza, dy këngëtarët kanë sjellur projektin e parë të përbashkët.

TS Poll - Loading poll ...

Ky është bashkëpunimi i tyre i parë.