A beson te dashuria mes Luizit dhe Kiarës? Efi: Dasma m’u duk hap i nxituar

Në “Post Big Brother VIP”, Efi ka treguar se në fillim nuk ka besuar te dashuria mes Kiarës dhe Luizit, ndërsa vendimi për t’u martuar i është dukur i nxituar. Sipas saj, një çift duhet ta njohë njëri-tjetrin në çdo aspekt për të arritur në këtë pikë.

A beson te dashuria mes Luizit dhe Kiarës? Efi: Dasma m’u duk hap i

Efi: Unë sot besoj. Në fillim, nuk e besoja. Më dukej shumë i shpejtë ai entuziazmi që kishte Luizi ndaj Kiarës. Ajo nuk ka treguar interes në fillim. Më dukej sikur e bezdiste. Pjesa e dasmës, m’u duk e shpejtë. Nuk më takon mua të them, por po shpreh mendimin tim.

Kiara: Po s’do të thotë, mund të jesh me letra dhe të vazhdosh njohjen. Normalisht që do ta njohim njëri-tjetrin jashtë.

A beson te dashuria mes Luizit dhe Kiarës? Efi: Dasma m’u duk hap i

Loading poll ...

Efi: Por është diçka shumë e madhe dhe shumë e bukur për mua. Unë kur të arrij në atë hap, dua të arrij ato të tjerat. Le të flasim pak më hapur. Për mua, nëse nuk preken dy njerëz në çdo lloj kuptimi, më duket hap i nxituar. Por, gjithsesi jam shumë e lumtur. Uroj shumë që t’u ecë sa më gjatë.

Luizi; jam dakord që mund të quhet nga dikush që është veprim i nxituar apo i shpejtë. Por ishte një lloj përgjigje për të thënë që ne nuk u ndalëm kur ishim më në tabelë qitjeje, aq më tepër të ndaleshim tani.

A beson te dashuria mes Luizit dhe Kiarës? Efi: Dasma m’u duk hap iRelated Articles

Back to top button