ShowBizzz

Albërie Hadërgjonaj nuk ja harron nënës këtë të mirë

Albërie Hadërgjonaj gjithmonë shkëlqen. Ajo është femër e fortë, e talentuar, moderne dhe e ëmbël.

Albëria, i ka bërë vend vetes në skenën muzikore shqiptare falë kualitetit vokal dhe paraqitjes së mire, shkruan “Kosovarja”.

TS Poll - Loading poll ...

Jeta e Albërie Hadërgjonajt nuk ka qenë gjithmonë e lehtë, pasi asaj ajo është sfiduar disa herë. Ja kujt i falenderohet Albëria për gjithçka:

“Sigurisht nënës sime që na ka rritur me shumë sakrifica! Më ka mbështetur që në moshë të vogël me karrierën time dhe më pas në rritjen e vajzave, pa ndihmën e saj do ta kisha shumë të vështirë t’i ndiqja studimet dhe karrierën”, thotë këngëtarja e shumë hiteve.