ShowBizzz

“Aleti” i ri i këngëtares Teuta Selimi

Transformimi i këngëtares së njohur Teuta Selimi është befasues.

Ajo, ka rënë në peshë dhe me disa ndërhyrje e ka freskuar dukshëm pamjen e jashtme.

Teuta, nuk është nga ato të famshme që postojnë gjatë gjithë kohës.

TS Poll - Loading poll ...

ImageTeuta Selimi/instagram

Megjithatë, këngëtarja thotë se tani e tutje nuk do të ndalet, pasi e ka blerë një “alet” që ja mundëson fotografimin më të lehtë.