ShowBizzz

David Dreshaj edhe këtë herë me një hit

Ai tashmë është këngëtar i shumë projekteve muzikore dhe çdo kēngë që sjell kthehet në hit.

Projekti i tretë muzikor duket që në start se do jerë hit falë pëlqimeve të shumta që ai ka marrë.

E kemi fjalēn për super talentin David Dreshaj dhe këngën e tij më të re ” Alkool”.

Mësojmë se oroducenti i kēngës është Mixey me aranzhuar nga Robert Bilbilov, melodia punuar nga Mixey, Apollo dhe vetë Davidi, beat nga Mixey dhe Apollo e teksti shkruar nga Gent Fatali, Elinel, David Dreshaj.  Edhe rregjistrimi punuar me mix e master nga vetë mjeshtri Robert Bilbilov.

Siç ishte dhe paralajmëruar kështu duket dhe rezultati i një super projekti nga Davidi. Stil dhe zë i bukur gërshetohet në një klip mjaft interesant ku ne ju ftojmë ta ndiqni në linkun më poshtë.BS