ShowBizzz

Jeta jote do të bëhet më e mirë vetëm kur ti të përmirësohesh

Vendosni sot se jeni më të mirët në atë që bëni. Vendosni këtë qëllim: bashkohuni me 10% më të mirë të njerëzve më produktivë në industrinë tuaj, çfarëdo që të jetë. Vendimi për të dhënë performancë të jashtëzakonshme në atë që bëni mund të jetë pikë kthese. Pothuajse të gjithë individët e suksesshëm njihen nga të tjerët për kompetencën e tyre ekstreme në fushën e punës që kanë zgjedhur.

Mos harroni se askush nuk është më i mirë apo më i zgjuar se ju. Dhe kushdo që renditet në mesin e 10 për qind më të mirë sot filloi ndër 10 për qind më të këqinjtë. Secili nga ata që po bëjnë mrekulli sot kishte filluar të varfërohej. Të gjithë ata që tani janë në krye të karrierës së tyre dikur ishin në një industri krejt tjetër. Atë që kanë arritur shumë njerëz të tjerë, mund ta bësh edhe ti.

Ja një rregull i madh suksesi: jeta juaj do të bëhet më e mirë vetëm kur të përmirësoheni. Duke qenë se nuk ka kufij për përmirësimin që mund të bëni në veten tuaj, nuk ka kufij për atë që mund të sillni në jetën tuaj.

TS Poll - Loading poll ...

Vendimi për të arritur fundin në atë që bëni, duke u bashkuar me 10% më të mirët në fushën tuaj, është një ndryshues jetik i lojës, çelësi i arritjeve më të mëdha. Ajo është gjithashtu baza për nivele të larta të vetëvlerësimit, respektit për veten dhe krenarisë personale. Kur jemi vërtet të shkëlqyer në atë që bëjmë, ndihemi mirë me veten. Përsosmëria ndikon në personalitetin e secilit dhe në marrëdhëniet tona me të gjithë të tjerët. Ndihemi të lumtur dhe krenarë duke ditur se jemi mes atyre që janë në krye të industrisë së tyre.

Ju nuk mund të bëheni të aftë në çdo gjë në një çast, por ju mund të identifikoni një talent që do t’ju ndihmojë më shumë se çdo gjë tjetër, dhe pastaj të bëheni të pasionuar për ta përsosur atë. Vendose si synimin tënd. Vendose me shkrim. Cakto një afat kohor. Hartoni një projekt dhe angazhoheni për t’u përmirësuar çdo ditë në atë fushë. Do të mahniteni nga ndryshimi që do të bëjë kjo në jetën tuaj, nuk ka asnjë dyshim