ShowBizzz

Keisit i thonë se Sabiani është arrestuar me kokainë në Itali, ajo shpërthen në lot (Video)

Keisi Medinit i kanë punuar një rreng gjatë episodit të sotëm të “Kepit të Vipa-ve”. Asaj i kanë bërë një kamerë të fshehtë duke i thënë se Sabiani është arrestuar me kokainë në Itali.

Për ta bërë të besueshëm ata kishin përfshirë edhe familjarë, me të cilët komunikoi Keisi.

Bukuroshja shpërtheu në lot duke mos ditur asgjë, por nuk zgjati shumë dhe u zbulua se kjo ishte e gjitha një kamerë e fshehtë.