ShowBizzz

Kështu dukeshin të famshmit tanë në adoleshencë

Sot të famshëm, të admirueshëm, po dikur persona të thjeshtë dhe pa ndikim publik.

Vitet, fama e paratë i kanë ndryshuar mjaftë të famshmit tanë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtar, prezantues, figura të njohura, sot duken bukur, të rafinuar, madje provokojnë trend.

Po, si ishin dikur?