ShowBizzz

Ky është çmimi që mbanë Mc Kresha, për natën e ndërrimit te moteve

Rep-artisti Kreshnik Fazliu i njohur Mc Kresha në një intervistë me Berat Buzhalen tregoi me shumë rreth jetës dhe karrierës së tij.

Si shumë artista të tjerë ashtu edhe Kreshniku theksoj se në mbrëmjet i ka çmimet e arsyeshme qe mund ti përballojnë klubet e tjera, shkruan “Kosovarja”.

Por e rëndësishmja është së në natën ndërrimit të moteve shifra që rrëmben Mc Kresha me grupin e tij shkon deri në 10 mijë euro.

Arsyeja e kësaj ishte se kërkesat janë të shumta dhe është nata me e veçante e viti.

Pamje nga intervista: