Morena Tarakut i hyjnë hajnat në apartamentin në Turqi, publikon foto

Pas një periudhe të konsiderueshme iu kthye Kosovës për disa ditë.

E ky moment duket të ketë qenë ideal për hajdutët që të vjedhin në shtëpinë e Morena Tarakut në Turqi.
Ajo ka ndarë foto të bizhuterive të saj të shtrenjta që janë vjedhur.

Nervozen, Morena e ka pasur në kompleksin ku jeton i cili përkundër se konsiderohet luksoz dhe për të paguhet mirë, nuk ka ofruar sigurinë e pritur.

‘Këta hajdutë do dënohen ju premtoj. Super e shokuar si mund të ndodhë kjo në të ashtuquajturën ndërtesë më të mirë’, është shprehur ajo.

Morena, për më tepër ka paralajmëruar padi ndaj kompleksit rezidencial ku jeton aktualisht.

 Related Articles

Back to top button