ShowBizzz

Në këto raste nuk duhet t’i shkruani ish-it tuaj

Jeta pas ndarjes nuk është e lehtë. Një këngë, një këmishë në dollapin tuaj që ishte dhurate nga ish partneri ose kujtimet e pushimeve tuaja të fundit së bashku, pothuajse çdo gjë e vogël ju kujton marrëdhënien tuaj të mëparshme.

Është normale të ndiheni kështu, tek çdokush merr kohë për të bërë paqe me këtë situatë dhe për të vazhduar para. Nëse nuk mendoni të bashkoheni është e rëndësishme që të qëndroni të fortë dhe të menaxhoni emocionet në një mënyrë të pjekur.Këtu janë disa nga herët që nuk është në rregull të shkruani ish-partnerin tuaj:Kur ke pasur një ditë të keqe në punë – Sigurisht ka pasur ditë të tilla që ngushëllimin keni gjetur tek ish partneri, por tani kohët kanë ndryshuar dhe nuk jeni më bashkë.

Prandaj, kujtohuni dhe shtrëngoni veten, kontaktimi me ta nuk është një opsion.Kur ai / ajo poston diçka në media
sociale – Në vend që të shkruani dhe të pyesni sa herë që ai/ajo poston një fotografi me një mik të ri, kujtohuni se personi tani është “ish” i juaji për një arsye.Sepse ndihesh i vetmuar – Është mirë që të ndihesh i vetmuar pas disa pushimeve.

Askush nuk mund të shërojë një zemër të thyer në një ditë dhe e dimë se është e vështirë, por ju do të lëvizni vetëm nga e kaluara juaj kur mund t’i rezistoni këtij tundimi. Ja një këshilla të shpejtë: Përpiquni të bini në dashuri me veten dhe do të bëheni një version më i mirë i vetes.Kur je i dehur – Kur jemi të dehur, ne të gjithë bëjmë gjëra që mund të pendohemi mëngjesin që vije.

Pjesën më të madhe të kohës, emocionet tona na mbajnë dhe madje edhe njerëzit më të sinqertë dhe më të arsyeshëm përfundojnë duke ju shkruar ish të dashurve të tyreKëngët dhe filmat – Janë disa këngë që kanë tekste që ju godasin në zemrën tuaj, pastaj ka disa filma romantikë që ju kujtojnë kohët tuaja së bashku.Kur ishi juaj është në lidhje të re – . Nëse ish-partneri juaj po takon dikë tjetër, është një shenjë e qartë se ata kanë gjetur një interes të ri dashurie dhe nuk duan që ju të ktheheni në jetë.