ShowBizzz

Në pritje të djalit, Xhensila tregon për herë të parë barkun e rrumbullakosur

Xhensila dhe Besi do të bëhen prindër për herë të dytë. Lajmin e bukur ata e konfirmuan në ditëlindjen e pestë të Ajkës, duke zbuluar edhe gjininë. Çifti do bëhet me djalë dhe Ajka me një vëlla.

Së fundmi Xhensila ka treguar për herë të parë barkun e rrumbullakosur teksa shfaqet në një video me të bijën.

Në pritje të djalit, Xhensila tregon për herë të

Të dyja janë veshur njësoj me xhinse, teksa këngëtarja ka marrë pozicion për të treguar barkun në muajin e shtatë të pritjes së ëmbël.

Në pritje të djalit, Xhensila tregon për herë të